Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

14 500 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + provize RK, včetně právního servisu

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 24387
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 11 dny
Plocha užitná 52 m²

Popis nemovitosti

Jaké jsou Vaše sny o bydlení. Hledáte atraktivní a moderní byt s možností odpočinku na balkóně a docházkové vzdálenosti do lesa či ke sportovištím? Je Vaší prioritou klidné místo? V takovém případě je tato nabídka určená přímo pro Vás.

Předmětem pronájmu je kompletně zařízený byt s dispozicí 2+kk o výměře 52 m2 s balkonem cca 3 m2 ve čtvrtém nadzemním podlaží novostavby v Táborské ulici v klidné části v sousedství Jiráskova nám.

Nabízený byt prošel před několika lety kompletní rekonstrukcí a je plně zařízen moderním nábytkem. V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, komoda, televizní stolek, jídelní stůl s židlemi, kuchyňská linka, která je vybavena vestavěnými spotřebiči. Zajímavostí je americká lednice s výrobníkem ledu. Na balkóně o výměře cca 3 m2 s výhledem do zeleného vnitrobloku je možné trávit chvíle relaxace. V ložnici je manželská postel a šatní skříň. Do všech místností se vstupuje ze středové vstupní chodby. V koupelně se sprchovým koutem, WC a umyvadlem je umístěna pračka. Podlahovou krytinou jsou v bytě laminátové plovoucí podlahy. V bytě je komora o velikosti cca 2 m2 osazená regálovými policemi. Byt je útulný a působí svěžím a moderním dojmem. Ohřev vody a teplou vodu zajišťuje dálkový systém dodávek. Do bytu je přiveden internet i TV.

Dům je udržovaný, moderní výtah je samozřejmostí. K užívání bytu náleží i sklepní kóje o velikosti cca 3 m2, vhodná pro uskladnění sportovních či sezónních věcí, která se nachází v suterénu domu. Bytový dům se nachází kousek od historického centra města, což umožňuje velmi dobrou dostupnost. V docházkové vzdálenosti jsou kulturní, sportovní i restaurační zařízení, lékař, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, škola, MHD atd.

Režie: topení, vodné, stočné, teplá voda, tuhý domovní odpad, elektrika společných prostor se hradí zálohově 2.000,- Kč za měsíc. Elektrická energie bytu a internet si hradí nájemce přímo dodavateli.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (52)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit