Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

11 500 000 Kč

D

Méně úsporná

big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Michaela Tripalová

50 461 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 331 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 331 m²
ID nemovitosti 1562
Plocha celková 200 m²
Plocha zastavěná 200 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji vilu v obci Krajková, která je dispozičně řešená jako 8+1 o velikosti podlahové plochy 331 m2, ležící na pozemku o rozloze 1250 m2. Díky svému charakteru se dispozice nemovitosti dá proměnit na vícegenerační bydlení či prostor pro bydlení i podnikání. Všechna podlaží vily nabízejí díky světlé výšce plnohodnotné využití prostoru, včetně prostorné půdy.
Původní fara prošla kompletní rekonstrukcí, zateplení celé nemovitosti pod záštitou dotačního projektu zelená úsporám. Průkaz energetické náročnosti budovy je ve zpracování. Energetická třída G je uvedena pouze dočasně. Vytápění nemovitosti je řešeno novým automatickým kotlem na tuhá paliva, krbem na dřevo v prostorném obývacím pokoji, ohřev vody bojlerem.
K domu náleží samostatná garáž, zastřešené parkovací stání, zastřešená terasa s krbem, zahradní domek, zapuštěný bazén s ohřevem pomocí tepelného čerpadla, dvě vlastní studny a zahrada.
Obec Krajková je protkána sítí turistických i běžkařských stezek, z nichž mnohá nás dovede na půvabná místa v okolí.
Nemovitost Vás upoutá nejen svou osobitostí, ale také svým umístěním, má vše, co potřebujete pro komfortní a příjemné bydlení. Je napojena na veřejnou kanalizaci i obecní vodovod. Doporučuji osobní prohlídku.
Majitel nemovitosti nabízí za přívětivou cenu také možnost odkupu nedaleko vzdáleného lesního pozemku o velikosti 13.661 m2, s možností těžby dřeva a bez nutnosti obnovy a ovocného sadu o velikosti 3.669 m2 s možností zástavby, elektřinou na pozemku a s možností čerpání dotace pro stavbu rybníka, jelikož přes pozemek vede potok.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right