Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

26 108 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N102255
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 121 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Z rezervace se nám vrátil do nabídky tento krásný byt. Do 25.5 máme pro vážné zájemce domluvenou SLEVU 200.000,- Kč!
Pokud patříte mezi náročnější klienty, kteří hledají nevšední byt a umí ocenit genius loci secesního objektu, potom jste tu správně.
Krásných velkých bytů s vysokými stropy v historické zástavbě je jako šafránu, a proto si nenechte ujít tuto jedinečnou příležitost.
Nabízíme ke koupi exkluzivní, prostorný a vzdušný byt ve zděném secesním domě v ulici Alešova, v Plzni - Bory. Byt o dispozici 3+1 je veliký 121 m2 a je situovaný ve 2. patře bytového domu. Tento byt vyniká prostornými pokoji s vysokými stropy a důmyslnými úložnými prostory. Okna v bytě jsou orientována směrem do ulice, na jižní stranu. V kuchyni s jídelním koutem a v obývacím pokoji jsou okna situována ve vystupujících arkýřích a krásně tak utváří zázemí pro stolování a posezení. Stejně jako tomu bývalo v dobách minulých.
Byt nabízí krásné prostorné pokoje, které díky svému uspořádání tvoří velmi promyšleně řešený prostor s dostatečným soukromým. Byt byl cca před 10 lety kompletně zrekonstruován, včetně rozvodů (vody, elektřiny, plynu a odpadního potrubí) v rámci celé bytové jednotky. Byt sestává z prostorné chodby, ze které se vstupuje na samostatné WC, do koupelny, do kuchyně s jídelním koutem a do obývacího pokoje. Z obývacího pokoje lze dále vstoupit do prostorné komory s úložnými prostory a také do druhého pokoje č.2. V pokoji č. 1 je dřevěná podlaha (přístupný z kuchyně, v obývacím pokoji a pokoji č.2 je na dřevěné podlaze položen koberec. V ostatních místnostech je na podlaze dlažba.
Byt je vytápěn lokálním plynovým kotlem, umístěným v chodbě bytové jednotky.
Bydlení: Je ideální jak pro rodinu hledající svůj vlastní domov. Tak pro páry či jednotlivce, kteří ocení velkorysý prostor, který byt jednoznačně nabízí. Lze se rovnou nastěhovat a byt si doladit dle vlastních představ.
Náklady na zálohy činí: 3.700 Kč (z toho 2.900 Kč do Fondu oprav). Dále se platí také zálohy na elektřinu (1.000 Kč) a plyn (2.000 Kč).
Secesní dům se nachází ve vyhledávané části města s dobrou dostupností veškeré občanské vybavenosti, která je situována v bezprostředním okolí domu. Přímo naproti domu se nachází Pekařství U mlsného anděla. V blízkosti je i mnoho obchodů, restaurací a kaváren. V blízkosti je též Mateřská a Základní škola. Blízko je také poliklinika, FN Plzeň - Bory a Stomatologická klinika
V blízkosti se nachází zastávky veřejné dopravy, což umožňuje snadnou a rychlou dostupnost do centra i dalších částí města. Ve vzdálenosti cca 600 m je situována také železniční zastávka Plzeň.
Pro zájemce o financování hypotékou rádi pomůžeme s vyřízením. Například při splatnosti 30 let vychází splátka 26.400,- Kč měsíčně, a to při zapojení 1,2 mil. Kč hotovosti. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N102255.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (21)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit